Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μασούρας

Ανατροπή με τον Μασούρα στον Ολυμπιακό! Τι συνέβη...

Ολυμπιακός και Γιώργος Μασούρας έχουν μία σχέση αγάπης και αμφισβήτησης. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει περάσει από χίλια κύματα. Από εκεί που η ανανέωση του συμβολαίου ήταν το πιο πιθανό σενάριο, πλέον έχει μπει η πώληση πιο δυνατά στο τραπέζι.

Η ιστορία έχει κουράσει. Κυρίως τον ίδιο! Εδώ και 4,5 χρόνια παραμένει τρομερά ανθεκτικός στον ανταγωνισμό, το ίδιο διάστημα είναι σχεδόν πάντα βασικός στην Εθνική Ελλάδας και συνάμα έχουν σταλεί τουλάχιστον δύο αξιόλογες προτάσεις για χάρη του (σ.σ.: Νόριτς πρόπερσι, Τραμπζονσπόρ πέρυσι). Πάρα ταύτα, δεν βγήκε άκρη. Ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε καμία από αυτές.

Με αυτά και με εκείνα Ολυμπιακός και Μασούρας οδηγούνται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου τους. Με τον ίδιο μόλις στα 3,5-4 κατοστάρικα απολαβές και έχοντας έναν «φτωχό» απολογισμό: 46 ματς/5 γκολ! Πριν από μερικές ημέρες οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας.

Για μία ακόμα φορά στο ποδόσφαιρο όμως, αποδεικνύεται πως αν δεν γίνει κάτι οριστικό, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν είναι και σίγουρο. Και εδώ αυτό μοιάζει πως θα συμβεί. Αφού τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Ολυμπιακός δεν φέρεται να «ψήνεται» στην ιδέα της γενναιόδωρης αύξησης/ανανέωσης και η προοπτική της πώλησης φαντάζει μονόδρομος Η ιστορία έχει να κάνει πλέον με τα χρήματα που θα δοθούν για τον 29χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό. Με ένα χρόνο συμβολαίου να μένει ακόμα, αυτό δεν μπορεί να είναι και μεγάλο. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι θα συμβεί τελικά, αλλά το έργο γύρισε.