Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ

«Βόμβα» από την Τουρκία για Ελ Κααμπί...

«Βόμβα» από την Τουρκία για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με την ιστοσελίδα «yeniakit.com.tr» να αναφέρει ότι η Γαλατάσαραϊ «άρπαξε» τον Μαροκινό επιθετικό.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ, είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και είχε ζητήσει από τη διοίκηση του τούρκικου συλλόγου να τον ντύσει στα «κιτρινοκόκκινα».

Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, γίνεται λόγος για τριετές συμφωνία του Ελ Κααμπί με τη Γαλατάσαραϊ, ενώ οι Τούρκοι επισημαίνουν ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θα πληρώσει χρήματα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μαροκινός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο παρελθόν του Ελ Κααμπί και στο γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά το τούρκικο πρωτάθλημα, στο οποίο είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Χατάισπορ, έχοντας 55 συμμετοχές, με 26 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι αποθεώνουν τον Μαροκινό για τη σπουδαία σεζόν που πραγματοποιεί φέτος με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τον Αφρικανό να έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 32 γκολ και 3 ασίστ.