Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ

Μποροβήλος: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για διακοπή...»

Ο πρόεδρος της Superleague 1, Γιώργος Μποροβήλος, χαρακτήρισε δύσκολο το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν συζητείται για την ώρα.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν αποκλείεται να αναθεωρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στη διαιτησία.

Ο κ. Μποροβήλος μίλησε στην εκπομπή «Η Δίκη στο Open»:

Για τα προβλήματα της Superleague 1: «Είναι δύσκολη η αναβολή, γιατί οι ημερομηνίες είναι περιορισμένες. Εάν κάποιες συνθήκες χειροτερέψουν, δεν μπορούμε να ξέρουμε το πώς θα αντιδράσουμε. Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να μιλάμε για διακοπή πρωταθλημάτων γιατί αυτό θα μας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα».

Για το πρωτόκολλο: «Ενδεχομένως να πρέπει να δούμε και μία αναθεώρηση πρωτοκόλλου. Να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Πρώτα μας απασχολεί η υγεία και μετά το πως να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

Για την επαφή με τον Πλεύρη: «Θα δούμε το πώς θα πάει το θέμα. Θα γίνει νέα επαφή με τον κ. Πλεύρη για κάτι καλύτερο με τον κόσμο».

Για το ποσοστό των εμβολιασμένων παικτών: «Σε πολύ υψηλό βαθμό είναι εμβολιασμένοι. Είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Δεν είναι υποχρεωτικό. Ο καθένας στηρίζεται στη νομιμότητα».

Για τον Αυγενάκη: «Έχουμε ζητήσει ακρόαση με τον κ. Αυγενάκη και όχι μόνο για το θέμα του κόσμου. Έχω την πληροφορία ότι θα μας δεχθεί».

Για τις απειλές προς τον Κλάτενμπεργκ, που ανέφερε ο Αυγενάκης: «Δεν γνωρίζω αυτήν τη στιγμή το τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικά σενάρια σε ζητήματα αρκούντως σοβαρά. Πρέπει να διερευνηθεί.

Εγώ είμαι υπέρ του Έλληνα διαιτητή και του Έλληνα αρχιδιαιτητή. Για να μπορέσουμε να προσπεράσουμε τα προβλήματα πρέπει να μπούμε σε ένα μεταβατικό στάδιο για να διώξουμε τη καχυποψία».