Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Έξαλλος ο Σαββίδης, παίρνει... κεφάλια - Ανακοινώνει το νέο αφεντικό στον ΠΑΟΚ»!

«Έξαλλος ο Σαββίδης, παίρνει... κεφάλια - Ανακοινώνει το νέο αφεντικό στον ΠΑΟΚ»!

Ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα! Κι αυτό προκύπτει από το πώς λειτούργησε η οικογένεια Σαββίδη στο θέμα των χρημάτων που έδωσε στην ΚΑΕ. Γιατί ο Ιβάν κατέθεσε 500.000 ευρώ στο τμήμα μπάσκετ, μετά από υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιώργος στον Θανάση Χατζόπουλο που είναι πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό, πέρα από το γεγονός ότι αυτή η κίνηση αφενός έδωσε κίνητρο στους οπαδούς για να συνεισφέρουν κι αφετέρου με το συνολικό ποσό, που συγκεντρώθηκε, η ΚΑΕ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό έβγαλε το.. κεφάλι από το νερό; Ότι οι Γιώργος και Ιβάν Σαββίδης ήρθαν ξανά κοντά όσον αφορά το αθλητικό σκέλος, και προφανώς όχι όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις. Αυτές έτσι κι αλλιώς είναι άριστες.

Γιατί οι πληροφορίες που υπάρχουν από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι οι δυο τους δεν μιλούσαν καθόλου για τον Δικέφαλο του Βορρά, από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να φέρει στην ομάδα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να μην κρατήσει τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Γιώργος είχε ταχθεί κι επίσημα υπέρ του Γκαρσία και με την έλευση του Ρουμάνου αποτραβήχτηκε από την ενασχόληση με την ΠΑΕ.

Το γεγονός ότι δόθηκαν οι 500.000 ευρώ στην ΚΑΕ είναι ένα άριστο νέο και για την ΠΑΕ, όπως τονίζεται. Γιατί δείχνει ότι έχει ανοίξει ξανά η κουβέντα εντός της οικογένειας για τον Δικέφαλο του Βορρά κι αυτό μετράει πολύ και για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Ο Γιώργος Σαββίδης, λοιπόν, θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό το γνωρίζουν όλοι στον σύλλογο, ακόμη κι αν δεν είναι κάτι που βγαίνει επίσημα προς τα έξω.

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή που θα συμβεί στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Ωστόσο, θα υπάρξει και συνέχεια, όπως τονίζεται. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ προβληματισμένος τόσο από την εικόνα της ομάδας όσο και σε θέματα λειτουργίας της ΠΑΕ. Τον Γενάρη έχει δεσμευτεί πως θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές, όμως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Σε όλα τα τμήματα, μάλιστα, κι όχι μόνο στο αγωνιστικό!