Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαββίδης Λουτσέσκου

Σύσκεψη-απολογισμός της χρονιάς στον ΠΑΟΚ, τι αποφασίστηκε

Η αποτίμηση στο «ποιος ήταν ο ΠΑΟΚ του 2023» ασφαλώς και απασχολεί την ιδιοκτησία και όσο νωρίτερα αναλυθούν τα λάθη και οι αστοχίες, τόσο πιο εύκολα θα μπουν οι βάσεις για την επόμενη μέρα και το μέλλον της ομάδας.

Έτσι πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη παρουσία όλων των κομματιών του «ασπρόμαυρου» παζλ. Μετά από την σχετική πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη συμμετείχαν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας (Ζοσέ Μπότο), ο προπονητής (Ραζβάν Λουτσέσκου) ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος (Χρήστος Καρυπίδης), και οι διοικητικοί παράγοντες (Μάκης Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσαρόβα, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης).

Σύμφωνα με πληροφορίες η βασική επιδίωξη της πρώτης σύσκεψης ήταν η ανάλυση της φετινής χρονιάς και των αστοχιών της, με τους συμμετέχοντες να αναλύει ο καθένας τον τομέα του συμμετείχε. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο από την κουβέντα περί λαθών, είναι όλα όσα συζητήθηκαν γύρω από το τι χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αυτό που προκύπτει από τη Μικράς Ασίας είναι πως «μπήκαν οι προτεραιότητες στον σχεδιασμό» για την επόμενη σεζόν.

Πλέον όσοι αποφασίζουν στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσουν το τελικό σχέδιο στον ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, μάλιστα όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, «θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετέχουν», ενώ το επόμενο βήμα θα είναι να το επικοινωνήσουν -όπως και θα γίνει- εξ αρχής με ειλικρίνεια στους οπαδούς της ομάδας.