Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καβάλα

Η απάντηση της Καβάλας στα σενάρια για τον Γρηγόρη Μάκο

Θέση στα δημοσιεύματα περί επαφών της με τον Γρηγόρη Μάκο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή πήρε σήμερα που στο πρώτο παιχνίδι της στην Super League 2 παρατάχθηκε ως γνωστόν με κικ-μπόξερς και μπασκετμπολίστες.

Η Καβάλα εξέδωσε ανακοίνωση και σημείωσε ότι βρίσκεται σε επαφή μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου. Και αυτό ενώ είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα δήλωση του ιδιοκτήτη της,  Άλεξ Χαντιτάτζι που είχε υποστηρίξει ότι θα προσλάβει μεγάλο όνομα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια έντονη φημολογία που συνδέει την ομάδα μας με τον πρώην Διεθνή ποδοσφαιριστή, Γρηγόρη Μάκο για την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου τα οποία διαθέτουν δυνατά βιογραφικά.

Στόχος μας είναι να βρούμε τα κατάλληλα άτομα, ώστε να μας οδηγήσουν στην δύσκολη αποστολή που θα έχουμε από το νέο έτος. Tην παραμονή μας στην Super League 2.

Θέλουμε να ξέρετε πως μόλις επισημοποιηθεί κάποια συμφωνία, θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση, όμως μέχρι τότε να είστε βέβαιοι πως βρισκόμαστε ήδη σε επαφή με αρκετούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές ώστε να στελεχώσουμε την ομάδα μας σωστά για το δύσκολο έργο που την περιμένει».