Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναγόπουλος: «Ο Ηρακλής θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για να δικαιωθεί»

Παναγόπουλος: «Ο Ηρακλής θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για να δικαιωθεί»

Ο δικηγόρος του Γ.Σ. Ηρακλή Γιώργος Παναγόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΠΟ να απορρίψει το αίτημα των κυανόλευκων και τόνισε πως ο «Γηραιός» θα διεκδικήσει τη δικαίωσή του μέσω τον πολιτικών δικαστηρίων.

Αναλυτικά όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Είναι μια απόφαση που δεν μπαίνει καν στην ουσία. Μένει στο στενό γράμμα του κανονισμού. Δεν εφαρμόζουν τους γενικούς κανόνες της αναψηλάφησης, παρά έναν αόριστο κανονισμό της ΕΠΟ και λένε ότι έπρεπε να προσφύγει το φυσικό πρόσωπο, ο κ. Τάκης δηλαδή, ή η νέα ΠΑΕ Ηρακλής. Μα αυτή η ΠΑΕ δεν υπήρχε τότε ούτε ήταν αυτή που τιμωρήθηκε. Πώς θα ζητήσει αναψηλάφηση; Μιλάμε για αντιφάσεις. Ντροπή.

 Αποδεικνύουν πως τον Ηρακλή τον έχουν γραμμένο, προγραμμένο και ξεγραμμένο. Αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν οι νομικές ενέργειες. Ο Ηρακλής θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για να διεκδικήσει αυτά που πρέπει. Όπου θέλουν παραθυράκια τα βρίσκουν. Αν θέλουν να ξελασπώσουν μεγάλους ή παράνομους βρίσκουν τον τρόπο.

Στο Βέλγιο απέβαλαν τη Μαλίν για απλές ενδείξεις συμμετοχής σε στημένους αγώνες. Εδώ υπάρχουν ομάδες που καταδικάστηκαν, ομάδες για τις οποίες βγήκαν βουλεύματα και δεν έχει ενεργοποιηθεί κανένα όργανο.

Ο Ηρακλής έκανε καταγγελία για Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης και ακόμη περιμένουμε».