Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περόνε

Διαβάστε τι θα κάνει ο Περόνε στον Ηρακλή τη νέα σεζόν

Ο Ηρακλής περνάει την πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του. Παρ’ όλα αυτά, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, πήρε την... δύσκολη απόφαση, να πορευτεί σε δικές του δυνάμεις, ξεκινώντας την επανεκκίνησή του από την Γ' κατηγορία της ΕΠΣΜ. 

Μια ιστορική απόφαση, μετά τις παλινωδίες και τις επαφές που έγιναν για την απόκτηση νέου ΑΦΜ. Κάτι που οι φίλαθλοί του, δεν το ήθελε και ως τούτου, όλα τα σχέδια που υπήρξαν να ναυαγήσουν.

Σε αυτό το ξεκίνημα, ο Ηρακλής θα στηριχτεί σε αμιγώς δικά του παιδιά, νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ17 και της Κ19, αλλά όχι μόνο και αυτό γιατί ο Εμάνουελ Περόνε, με δική του απόφαση προσφέρθηκε να βοηθήσει, δηλώνοντας “παρών” και θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της ομάδας. 

Αν μη τι άλλο μια σπουδαία κίνηση, από έναν ποδοσφαιριστή που δείχνει με πράξεις το δέσιμό του με τον σύλλογο. Για να συμβεί αυτό ο Αργεντινός απέρριψε πολλές προτάσεις που του είχαν γίνει και ουσιαστικά θα τερματίσει την σπουδαία καριέρα του στους “κυανόλευκους”. 

Ο Περόνε όμως δεν είναι ο μοναδικός ξένος ποδοσφαιριστής που έθεσε τον εαυτό του αφιλοκερδώς στη διάθεση της ομάδας, αφού ο Τάι, ο Βραζιλιάνος μέσος, επίσης βρέθηκε στην προπόνηση και επιστρέφει και αυτός στον σύλλογο, στην τρίτη του θητεία.