Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καλαϊτζίδης

Καλαϊτζίδης: «Να δουλέψουμε για να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο»

Στην ανάγκη να έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο στάθηκε ο αρχηγός του Ηρακλή, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα δίνει στις ομάδες σημαντικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος:

«Όλες οι ομάδες χρειάζονται πίστωση χρόνου, άλλα κάνεις δεν έχει. Όποιος θα είναι πιο έτοιμος στην αρχή για να πάρει της νίκες και να βρει ρυθμό θα έχει και καλή συνεχεία. Ο Ηρακλής πάλεψε πολλά χρονιά να επιστρέψει και ένας βασικός λόγος που αυτό έγινε είναι ο πρόεδρος μας ο κύριος Δρακόπουλος. Όλος ο κόσμος του Ηρακλή αδημονεί να δει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και είναι κάτι που το νιώθαμε και όσο αγωνιζόμασταν στις μικρότερες κατηγορίες.

Όλοι θέλουμε να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και όπως είπε και ο κόουτς Πεδουλάκης θέλουμε να βγουν νέοι παίκτες. Για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε για να έρθει ο κόσμος πίσω στο γήπεδο και περισσότερο να έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο.

Σε κάποια ματς στο Ιβανώφειο ήταν ακριβώς η ίδια με παλιά η ατμοσφαίρα. Σε κάποια ματς θυμήθηκα και εγώ αυτή την ατμοσφαίρα. Ελπίζω και φέτος να ζήσουμε κάτι παρόμοιο».