Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζάρας ενόψει Άρη: «Να δώσουμε χαρά στους φίλους του Ηρακλή, κόσμος και ομάδα είμαστε ένα»

Ζάρας ενόψει Άρη: «Να δώσουμε χαρά στους φίλους του Ηρακλή, κόσμος και ομάδα είμαστε ένα»

Ο Θοδωρής Ζάρας κατέγραψε τις σκέψεις του αναφορικά με την προσεχή αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Άρη, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να βιώσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι των «κυανόλευκων» στο Ιβανώφειο.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καταρχάς, η προσμονή όλων στην ομάδα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είναι πραγματικά τεράστια. Περιμένουμε να γνωρίσουμε μία φανταστική ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο που θα μας βοηθήσει και θα μας δώσει τεράστια δύναμη κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σίγουρα, η νίκη επί του Άρη στο Κύπελλο που μας χάρισε την πρόκριση έχει ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας αλλά και του κόσμου και ένα δεύτερο μεγάλο ντέρμπι μας δίνει τεράστιο κίνητρο.

Βέβαια, είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα και θέλουμε ακόμη χρόνο για να βρούμε την απαραίτητη χημεία και να δέσουμε μεταξύ μας. Αναμφίβολα, χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε, όμως, όσο κερδίζουμε η ομάδα θα προχωρά μπροστά με σταθερά βήματα και ηρεμία.

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και μαχητικοί και στον αυριανό αγώνα και να παλέψουμε για κάθε μπάλα εντός του παρκέ, ώστε να δώσουμε χαρά στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Σας περιμένουμε αύριο όλους στο Ιβανώφειο για να στηρίξετε την ομάδα και να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Κόσμος και ομάδα είμαστε ένα!».