Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ηρακλής μπάσκετ

Ηρακλής: «Τα καλύτερα έρχονται»

 Ο Ηρακλής κέρδισε εντός έδρας με 82-66 τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η πρώτη νίκη του “Γηραιού” μετά την επιστροφή του στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, ήταν απέναντι μάλιστα στον συμπολίτη, τον οποίο απέκλεισε προ από λίγες μέρες στο κύπελλο Ελλάδας. 

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και τόνισε ότι τα καλύτερα έρχονται.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Ήταν μια ονειρική βραδιά, απ’ αυτές που θέλουμε πάντα να ζούμε στο Ιβανώφειο! Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας, ήταν σε όλα άψογος, ήταν όντως ο 6ος παίκτης μας, ήταν, είναι και θα είναι η δύναμή μας!

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καθημερινά θέλει να αποδεικνύει πως ο στόχος να είναι σε όλα βελτιωμένη δεν είναι μακρινός. Γι’ αυτό και ευχαριστούμε για την κατανόηση που οι φίλαθλοι μας επέδειξαν στις παραλείψεις μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Δεσμευόμαστε ότι σε κάθε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι, σε κάθε αγώνα το Ιβανώφειο θα είναι όπως πρέπει και η θέαση θα είναι όλο και πιο άνετη.

Παράλληλα ο Πρόεδρος Θ.Δρακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Δ.Κοντοτάσιος επιθυμούν να ευχαριστήσουν τα στελέχη και το προσωπικό της Ομάδας μας, που άοκνα και επί ημέρες πάλεψαν σκληρά για να είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ άψογος σε όλα, και το κατάφεραν! Φυσικά τους παίκτες και τους προπονητές για την εξαιρετική προσπάθεια και το αποτέλεσμα που αποδεικνύει ότι ο Σύλλογος μας ξέρει να κερδίζει μέσα στο γήπεδο.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ, έρχονται καλύτερες μέρες, όλοι ενωμένοι θα πάμε τον ΗΡΑΚΛΗ ψηλά!