Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πυρ και μανία είναι στην Κέρκυρα με τη διαιτησία του Παπαδόπουλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εκδίδοντας δριμεία ανακοίνωση.  Οι Φαίακες αναζητούν ένα θαύμα για την παραμονή τους στην κατηγορία μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Αστέρα, έχοντας ωστόσο μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα τον Μακεδόνα ρέφερι Γ.Παπαδόπουλο και τον βοηθό Καραγκιζόπουλο.   Αναλυτικά η ανακοίνωση:    «Αποστολή εξετελέσθη! Σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας μας γίναμε μάρτυρες των συνεχιζόμενων λανθασμ

«Βράζει» η Κέρκυρα για τη διαιτησία: «Αποστολή εξετελέσθη»!

Πυρ και μανία είναι στην Κέρκυρα με τη διαιτησία του Παπαδόπουλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εκδίδοντας δριμεία ανακοίνωση.

Οι Φαίακες αναζητούν ένα θαύμα για την παραμονή τους στην κατηγορία μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Αστέρα, έχοντας ωστόσο μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα τον Μακεδόνα ρέφερι Γ.Παπαδόπουλο και τον βοηθό Καραγκιζόπουλο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Αποστολή εξετελέσθη!
Σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας μας γίναμε μάρτυρες των συνεχιζόμενων λανθασμένων αποφάσεων της διαιτησίας. Συγχαρητήρια κ. Παπαδόπουλε για το ανύπαρκτο φάουλ και κάρτα στο 42′ για το 0-1 της φιλοξενούμενης ομάδας. Συγχαρητήρια κ. Καργκιζόπουλε για το 0-2 στο 47′ με 2 μέτρα οφσάιντ (θα το έδινε και ο Μποροβήλος) της φιλοξενούμενης ομάδας. Κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να χαίρεστε την εξυγίανση…Καληνύχτα σας!!! Αποστολή εξετελέσθη!!».

* Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: