Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παπαδόπουλος: «Έχω να αποδείξω πράγματα μόνο στον εαυτό και στον προπονητή μου»

Παπαδόπουλος: «Έχω να αποδείξω πράγματα μόνο στον εαυτό μου»

Στο πλαίσιο της βράβευσής του ως ΜVP της 6ης αγωνιστικής ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως η εμφάνισή του στο ματς της Λαμίας με τον Πανιώνιο δεν αποτελεί «απάντηση» στην πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Ήταν πολύ όμορφο να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, μας είχε λείψει. Είναι πολύ σημαντική διάκριση για μένα αλλά δεν πρέπει να σταθώ εδώ, η διάρκεια είναι αυτή που διακρίνει έναν αθλητή. Ήταν πολύ σημαντική νίκη και μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ερχόμασταν από δύσκολο πρόγραμμα και νομίζω πως με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αξίζαμε κάτι περισσότερο. Η βαθμολογική συγκομιδή μας ικανοποιεί και ευχόμαστε σε ανάλογη συνέχεια». 

Για το αν απέδειξε κάτι στους ανθρώπους του Πανιωνίου: «Όχι, πράγματα έχω να αποδείξω στον εαυτό μου και στους προπονητές μου στη Λαμία, τον κύριο Τεννέ και τον κύριο Μουντάκη. Σαν σωστός επαγγελματίας πρέπει να παίξω όπως πάντα με το 100% των δυνατοτήτων μου δηλαδή». 

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει και αφιέρωση του βραβείου του: «Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα γιατί είναι συνολική η προσπάθεια, το αφιερώνω επίσης στον κύριο Τεννέ και στον προπονητή τερματοφυλάκων, κύριο Μουντάκη, που με έχουν στηρίξει πολύ και τους ευχαριστώ».