Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παντελιάδης : «Προτέρημά μας η αμυντική λειτουργία»

Παντελιάδης : «Προτέρημά μας η αμυντική λειτουργία»

Ο Σάκης Παντελιάδης σε δηλώσεις του μετά το ματς στη Λιβαδειά τόνισε πως η Λαμία συγκεντρώνεται στην άμυνά της και στόχος της είναι η παραμονή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Προσωπικά πιστεύω πως βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και για να είμαι ειλικρινής ο Λεβαδειακός είχε μεγαλύτερες φάσεις από εμάς. Δεν το πληρώσαμε όμως και είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό. Μας προβληματίζει το ότι δεν απειλήσαμε αλλά πολλές φορές πρέπει να κοιτάς και την άμυνά σου, δεν κάναμε κάποια μεγάλη φάση. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Ο πρώτος στόχος μας είναι η σωτηρία και θέλουμε να το ευχαριστιόμαστε κιόλας.

Το δουλεύουμε σαν να είναι στημένη μπάλα, είναι πιο εύκολο να σημαδέψεις με τα πόδια παρά με τα χέρια. Αυτό είναι ένα συν μας. Η ομάδα μας γνωρίζει τις αδυναμίες της αλλά επικεντρώνεται στις δυνατότητές της και αυτό γίνεται από όλους και αυτή η υγεία βγαίνει σε κάθε αγώνα. Μακάρι να μπαίνει το γκολ από τον οποιοδήποτε και ας γράφει ό,τι θέλει η στατιστική. Τα πάντα ξεκινούν από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, σήμερα δεν δημιουργήσαμε φάσεις, η ομάδα έχει ποιότητα, οι παίκτες απ’ τον πάγκο βοηθούν πολύ και δουλεύουμε κάθε μέρα. Πιστεύω πως για να βρεθείς στα αστέρια πρέπει να πατάς γερά στο έδαφος.

Όταν είσαι ψηλά έχεις άλλη ψυχολογία αλλά πρέπει να πατάμε στο έδαφος και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα επιμείνω πως γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας αλλά επικεντρωνόμαστε και στις δυνατότητές μας. Κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε τον Βάντερσον σε άλλα θετικά που έχει γιατί δεν είναι καθαρό φορ αλλά κύριο στοιχείο μας είναι η αμυντική λειτουργία. Βάσει των ευκαιριών ο Λεβαδειακός είχε καλύτερες ευκαιρίες, παίζει και ο αντίπαλος στο παιχνίδι, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Η παρουσία του κυρίου Τεννέ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί υπάρχει μία κοινή αποδοχή απ’ τους παίκτες και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο γιατί υπάρχει σύμπνοια και δεν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του».