Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χάβος: «Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής»

Χάβος: «Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής»

Ο προπονητής της Λαμίας μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου (2-1) ο Μάκης Χάβος τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής παρά το δύσκολο πρόγραμμα και τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, ανήκει στους παίκτες γιατί είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και ορισμένοι έπρεπε να παίξουν λίγο. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και ίσως λόγω του άγχους ήμασταν πολύ νευρικοί. Δεν είχαμε κατοχή μπάλας, δεν είχαμε αυτοματισμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε γρήγορα και στη συνέχεια παίξαμε όπως έπρεπε, από τις άκρες, από τον άξονα, συνδυαστικά και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Πάντα κοιτάζω προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω. Άλλοι κοιτάζουν προς τα κάτω, όχι εγώ.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια πρέπει να τα διαχειρίζεσαι καλά, πρώτα σαν προπονητής και μετά σαν ομάδα. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο κ. Πανουργιάς, με τρεις μεταγραφές που ανταποκρίνονται πλήρως, η επιστροφή του Πίτι μας έδωσε προσωπικότητα και πιστεύω πως θα χρειαστούν όλοι. Το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια βοηθάει και πρέπει να το διατηρήσουμε, όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Έχουμε πάρα πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ο Μπουλούλης για παράδειγμα που ίσως είχε αδικηθεί λίγο στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε πως άξιζε να παίξει και έτσι σκέφτονται όλα τα παιδιά που δεν παίζουν αρκετά, τον τρόπο για να βοηθήσουν την ομάδα και να χαίρονται γι’ αυτήν.

Σε προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά και δεν παίρναμε βαθμούς. Μετά τις δυο νίκες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο έχουμε άλλα δυο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Μετά τους αγώνες αυτούς ο βαθμολογικός πίνακας θα λέει την αλήθεια.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη. Πρέπει να βρεις παίκτες που αγωνίζονται, να μην προέρχονται από αποχή και να είναι ποιοτικοί. Τα παιδιά που ήρθαν όμως βοηθούν ήδη. Αν βρεθεί κάτι καλό με την ποιότητα του Πίτι ή του Μπεχαράνο, θα είναι ευπρόσδεκτος στη Λαμία. Σε κάθε θέση, εκτός αν θέλετε να βρούμε τερματοφύλακα!».