Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εξελίξεις από βδομάδα στη Λαμία με τις ανανεώσεις

Εξελίξεις από βδομάδα στη Λαμία με τις ανανεώσεις

Στασιμότητα παρατηρείται στη Λαμία το τελευταίο διάστημα με τις ανανεώσεις συμβολαίων για τη νέα σεζόν, με την επόμενη εβδομάδα να αναμένεται μεγαλύτερη δραστηριότητα.

Οι Φθιωτοί έκλεισαν νωρίς το θέμα του προπονητή, με τον Μάκη Χάβο να συμφωνεί για τη νέα σεζόν και να βάζει επί τάπητος τα σχέδιά του αναφορικά με το ρόστερ.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το καλοκαίρι προτεραιότητα έχουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν, αφού εκεί ανήκει και η πλειοψηφία των παικτών που φόρεσαν τα «κυανόλευκα» μέχρι και τον Μάιο.

Πλην των Μελίσσα, Βασιλαντωνόπουλου, Πίτι και Επστάιν που αποχώρησαν, καθώς και των Τσούκαλου, Μπουλούλη, Ρόμανιτς, Κατσίκα, Ασίγκμπα, Καραμάνου,Τζανετόπουλου, που δεσμεύονται και για την επόμενη σεζόν, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στον «αέρα».

Οι περιπτώσεις των Αντέτζο και Μπεχαράνο βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους, ώστε να παραμείνουν στη Φθιώτιδα, ενώ αντίθετα δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τους Έλληνες, αλλά και τους υπόλοιπους.

Όπως όλα δείχνουν, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η διοίκηση να προχωρήσει πιο ενεργά την επικοινωνία με τους παίκτες κι ενδεχομένως να υπάρξουν και ανακοινώσεις, ενώ παράλληλα εξετάζονται και μεταγραφικοί στόχοι που θα συμβαδίζουν με τα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει ο σύλλογος ενόψει της νέας σεζόν και το μειωμένο μπάτζετ.