Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντωνίου

Αντωνίου: «Δεν κερδίσαμε για άλλους λόγους...»

Το... κάτι παραπάνω άξιζε σήμερα η Λαμία και αυτό τόνισε ο Σωτήρης Αντωνίου, μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε η ομάδα του στον Πανιώνιο. «Είναι ένα αποτέλεσμα που έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι άσχημο για μας διότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη έλεγχε τον ρυθμό και είχε ευκαιρίες. Έφτασε στο γκολ με αξιώσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε ένα ωραίο γκολ σε μια στιγμή που είχαμε κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε ένα ακόμη πολύ όμορφο γκολ, όμως ο κανονισμός, που έχει μπει στο ποδόσφαιρο, θεωρώ πως είναι άδικος για την ομορφιά του ποδοσφαίρου για το πότε πρέπει να δίνεται ένα σφύριγμα κατά μιας ομάδας. Θεωρώ πως έπαιξε σημαντικό ρόλο που η ομάδα μου δεν κέρδισε το παιχνίδι. Παράπονα από τους παίκτες δεν έχω, σε ένα ματς το οποίο είχαμε χαρακτηρίσει τελικό», είπε αρχικά.
 
Και συνέχισε: «Οι παίκτες μου προσπάθησαν σύμφωνα με το σχέδιο που είχαμε οργανώσει. Έπρεπε να κερδίσουμε και δεν κερδίσαμε για άλλους λόγους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μέσα από το αποτέλεσμα αυτό να πάρουμε δύναμη γιατί είναι η αρχή του πρωταθλήματος γιατί η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και το δείχνει σε κάθε ματς».
 
Για την επόμενη ημέρα ανέφερε πως:  «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τον στόχο μας.  Η ομάδα μου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ο αντίπαλος δημιούργησε μια στο 92΄. Όσον αφορά τον Σασί, είναι λυπηρό που του ακυρώθηκε ένα πανέμορφο γκολ, και δεύτερον έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρό. Θα περιμένουμε να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού του. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα σφυρίγματα, το VAR, και στο τέλος υπάρχει μια επίμαχη φάση που έπρεπε ο διαιτητής να το κοιτάξει. Ήταν ή όχι, θα έπρεπε να το δει».