Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΕΛ

ΑΕΛ: «Αν το θέλει ο Σάκης Τσιώλης, ο Γιαννιτσάνης θα επιστρέψει»

Λήξη της αντιπαράθεσης με τα Τρίκαλα επιθυμεί η ΑΕΛ, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί» ο Νίκος Γιαννιτσάνης θα επιστρέψει στην ομάδα εφόσον το επιθυμεί ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει καμιά διάθεση να απαντήσει στην ομάδα των Τρικάλων ή να αμφισβητήσει τον λόγο του κ.Γιαλιά που είναι συμβόλαιο. 

Καλό είναι να σταματήσει οποιαδήποτε αντιπαράθεση γύρω από την υπόθεση Γιαννιτσάνη, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μας, οι οποίες το τελευταίο διάστημα είναι σε καλό επίπεδο, όσο φυσικά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μας.

Πιθανότατα, δε, τις επόμενες μέρες, εφόσον το επιθυμεί και ο προπονητής μας, Σάκης Τσιώλης, θα ανακληθεί ο δανεισμός του». 

Θυμηθείτε την αρχική τοποθέτηση των Τρικάλων για το θέμα του Νίκου Γιαννιτσάνη: 

«Με αφορμή την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη στον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας, θα πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. 

1ο: Ο Νίκος Γιαννιτσάνης είναι ένας άνθρωπος με ήθος και απόλυτο επαγγελματισμό και θα ήταν αδιανόητο για να μην δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον ΑΟ Τρίκαλα σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

2ο: Ο πανηγυρισμός δεν ήταν παρά ο "φυσιολογικός", για έναν ποδοσφαιριστή που στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα πετυχαίνει γκολ και δίνει στην ομάδα του τη νίκη, αλλά και την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. 

3ο: Δεν υπήρξε καμία συμφωνία, κατά τον δανεισμό του παίκτη από την ΑΕΛ με τον ΑΟΤ ότι δεν θα έπαιζε στο μεταξύ μας παιχνίδι. 

4ο: Ο λόγος του Χρήστου Γιαλιά, ήταν είναι και θα είναι πάντα συμβόλαιο, αυτό ας το κατανοήσουν οι πάντες!».