Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΟΡΑΣ

Μόρας: «Στο δεύτερο ήμασταν ανύπαρκτοι»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Βαγγέλης Μόρας, με τον αρχηγό της ΑΕΛ να τονίζει πως οι «βυσσινί» ήταν ανύπαρκτοι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Αναλυτικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε. Στο πρώτο είχαμε πολύ καλό ημίχρονο, ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο ήμασταν ανύπαρκτοι. Δεν μπορείς να πεις κάτι, εμείς φταίμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Χρειάζεται να βγάλουμε προς τα έξω περισσότερη προσωπικότητα και θάρρος γιατί τέτοια ματς που ελέγχεις δε πρέπει να τα χάνεις».

Για το αν υπήρξε εκνευρισμός μετά το 1-1: «Είναι φυσιολογικό να έρχεται εκνευρισμός μετά από ένα γκολ ειδικά αν είναι στην αρχή, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φας δεύτερο. Προσπαθείς να βάλεις εσύ, κάτι που δεν κάναμε. Δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό και γι' αυτό πρέπει να βγάλουμε θάρρος και όχι φόβο γιατί η αλήθεια δείξαμε πως φοβηθήκαμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και όλοι να κάνουμε αυτοκριτική από σήμερα το βράδυ και από Δευτέρα να αφήσουμε πίσω το ματς αυτό και να πάμε στο επόμενο».