Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
κουγιασ

Κούγιας: «Να γεμίσω το γήπεδο με αυτόν τον κόσμο...»

Δίκαιη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας τη χάρηκε πολύ.

Αυτό που χάρηκε περισσότερο όμως ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών ήταν η συμπαράσταση του κόσμου, κάτι που τόνισε σε δήλωσή του το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μίλησε και για τη διαιτησία και αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, συγχαρητήρια στους προπονητές μας και στους γυμναστές μας, αλλά το πιο μεγάλο προσωπικό μου ευχαριστώ στον απίστευτο κόσμο μας. Σήμερα στο γήπεδο ήταν μόνο οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΛ με τις οικογένειες τους και μαζί τους απολαύσαμε μία πολύ όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή.

Όλοι μαζί, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, βήμα βήμα, μέρα μέρα, θα ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας μεγάλη. Όταν η διαιτησία είναι σωστή και σφυρίζει δίκαια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Η λαχτάρα μου είναι μία, να γεμίσω το γήπεδο με αυτόν τον κόσμο. Η συμπαράστασή τους από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ήταν συγκλονιστική».

Από την πλευρά του ο Τζιανλούκα Φέστα μιλώντας στη Νοva μετά το ματς, είπε ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει και σιγά σιγά γίνεται η ομάδα του όπως τη θέλει.

«Αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς που κάναμε όλη την εβδομάδα που πέρασε. Σιγά σιγά αρχίζουμε και γινόμαστε ομάδα. Έχουμε πολύ καλό πνεύμα, όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά, ακόμη και όσοι δεν έπαιξαν σήμερα.

Παίξαμε πολύ καλά σε αυτό το ματς, φτιάξαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, βάλαμε τελικά δύο γκολ στο δεύτερο και γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι συνολικά», είπε ο Ιταλός προπονητής.