Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΠΛΑΤ

ΑΕΛ για Μπλατ: "Παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δημοσιοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση, δεχόμενος εκατοντάδες ευχές παγκοσμίως.

Μία από τις ομάδες που έσπευσαν να εκδώσουν ανακοίνωση για τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι "βυσσινί" χαρακτήρισαν τον κόουτς των ¨ερυθρόλευκων" ως παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου.

Αναλυτικά:

"Από τη μέρα που ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ δημοσιοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τον τιτάνιο αγώνα του. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να επιμετρήσουμε -επί ματαίω προς το παρόν- την απροσμέτρητη δύναμη της ψυχής του, που αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα. Το ότι οι προσευχές και οι λογισμοί μας τον ακολουθούν σε κάθε βήμα ζωής που κάνει, είναι δεδομένο.

Θα πρέπει ωστόσο σε όλα αυτά, να προστεθούν ο θαυμασμός μας για τον αγώνα του και η ολόθερμη συμπαράσταση μας σ' αυτή τη δύσβατη πορεία που του επιφύλαξε η μοίρα. Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, βρισκόμαστε ηθικά και νοερά στο πλευρό του καταξιωμένου κόουτς, θαυμάζουμε το απροσμέτρητο σθένος του, πιστεύουμε στην τελική του "νίκη" απέναντι στο πρόβλημα και θεωρούμε ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί ήδη παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου".