Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΗΠΕΔΟ

Το… χωράφι γίνεται γήπεδο στη Λάρισα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίας αντικατάστασης του παλαιού χλοοτάπητα στο «AEL FC ARENA». Μάλιστα, ήδη η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των εργασιών. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΛ:

«Ολοκληρώθηκε συντομότερα από το χρονοδιάγραμμα σήμερα το απόγευμα η 1η φάση της απομάκρυνσης του παλαιού χλοοτάπητα, αλλά και τμήματος του υπεδάφους και χωρίς χρονοτριβή άρχισε από απόψε κιόλας η 2η φάση της εξομάλυνσης του υπάρχοντος εδάφους με εξειδικευμένα γεωργικά και χωματουργικά μηχανήματα, προκειμένου με τεχνολογία laser να δημιουργηθούν με απόλυτη ακρίβεια οι απαραίτητες κλίσεις του υπεδάφους.

Η κορυφαία στην Ελλάδα, αλλά και στις Βαλκανικές χώρες, ανάδοχος εταιρεία Hellasod και οι Λαρισαίοι συνεργάτες της εργάζονται πυρετωδώς από το πρώτο φως της ημέρας έως αργά τη νύχτα προκειμένου να ολοκληρώνονται οι φάσεις του έργου συντομότερα.

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 3ης φάσης που περιλαμβάνει την ανάπτυξη του νέου αποστραγγιστικού συστήματος, προκειμένου να περάσουμε στην 4η φάση όπου θα πραγματοποιηθούν νέες χωματουργικές εργασίες, ώστε στην 5η φάση να ξεκινήσει η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα».