Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΤΑΡΟΒΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ - Δημήτρης Σταρόβας: «Μου γράφουν χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου, είναι άρρωστοι

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα στις εκπομπές «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και «Ευτυχείτε», μετά από την δημοσιοποίηση των καταγγελιών γνωστών ηθοποιών κατά συναδέλφων τους, σκηνοθετών και θιασαρχών για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, είναι γνωστό πως προκάλεσαν θόρυβο και αρνητικές αντιδράσεις στα social media.

Όμως, κάποιοι, φαίνεται, ξεπέρασαν τα όρια. Όπως καταγγέλλει ο ηθοποιός σε βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό κανάλι του στο youtube, την τελευταία εβδομάδα δέχεται καταιγισμό από αρνητικά σχόλια από ανθρώπους, αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι εξαπολύουν απίθανες κατηγορίες, απειλές και κατάρες, οι οποίες αγγίζουν ακόμα και τα πρόσωπα του πολύ κοντινού οικογενειακού περιβάλλοντός του.

«Άκουγα για τρολ αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχει τέτοια διάσταση το πράγμα» λέει στο βίντεο που ανάρτησε ο ηθοποιός. Και αρχίζει να περιγράφει τις «επιθέσεις» που δέχεται στο κανάλι, με το πρόσχημα του σχολιασμού.

«Υπάρχει μάλιστα ένας τύπος, ο οποίος φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από τα θετικά σχόλια: “Δεν είναι έτσι, ψέματα λέει”. Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε είσαι άρρωστος, χρειάζεσαι βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις τίποτα άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου;» επισημαίνει.

Όμως τα χειρότερα είναι άλλα:

«Δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να λες “ρε πούστη χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου”, το διανοείστε; Αυτό είναι χειρότερο από σεξουαλική παρενόχληση. Δεν βρήκα καμία δικαιολογία για να γράψει κανείς κάτι τέτοιο. Δεν είστε ευαίσθητοι είστε αρπακτικά ζώα».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Δημήτρης Σταρόβας: