Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ - Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις Ρέμου για Φιλιππίδη: «Οφείλω να είμαι αντικειμενική…»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» σχετικά με τον φίλο του και προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. 

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού να δηλώνει σοκαρισμένη με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου.

«Αντώνης Ρέμος… Το ξέρετε όλοι ότι είναι φίλος μου αγαπημένος, όμως παρόλα αυτά οφείλω να είμαι αντικειμενική γιατί σε αυτή την εκπομπή έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Έχουμε πει πολλές φορές και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν εκπροσωπώ κανέναν από τους φίλους μου που κάνουμε εδώ αυτή την εκπομπή. Δεν αφαιρούμε το δικαίωμα από κανέναν άνθρωπο να νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι για σοβαρά αδικήματα, από τη στιγμή που είναι φίλος του.

Και εμείς όμως έχουμε το δικαίωμα ως άνθρωποι και ως εκπομπή να διαφωνούμε ή να περιμένουμε να εκδικαστούν αυτές οι υποθέσεις, ας κρατάμε όλοι μας αποστάσεις.

Ο Αντώνης και ο Πέτρος έκαναν πολύ στενή παρέα σε οικογενειακό πλαίσιο. Του δίνω το άλλοθι να μη γνώριζε. Από τη στιγμή που τα μαθαίνει ίσως εγώ στη θέση του να έλεγα “Παιδιά δεν ξέρω”. Το ίδιο σοκ με εσάς έπαθα. Αν είναι τόσο σίγουρος που θα έβαζε το χέρι του στη φωτιά, θα φανεί στο χειροκρότημα…» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Ρέμος στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», του OPEN TV, ανέφερε πως "Αν όλα αυτά είναι αλήθεια (σ.σ. αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης) , ο καθένας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του" ενώ πρόσθεσε πως "Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή".

 

"Αυτό το πράγμα με στενοχωρεί και με χαροποιεί ταυτόχρονα. Με χαροποιεί γιατί από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στενοχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου.