Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική
Filathlos.gr | Το Εγκυρότερο Αθλητικό Blog!
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019
 
 
filathlos.gr at twitter
Ελλάδα
ΑΕΚ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.
ΑΡΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΑΜΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΦΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΟΚ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΞΑΝΘΗ
Liverpool
Manchester United

Νέο βάσανο για τον Κλοπ: Πρόβλημα στο γόνατο για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ

Νέο βάσανο για τον Κλοπ: Πρόβλημα στο γόνατο για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ

Την ώρα που η Λίβερπουλ βλέπει κάθε ματς ως τελικό στην προσπάθειά της να κρατήσει με νύχια και με δόντια τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζει από την 2η Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιούργκεν Κλοπ βλέπει τον έναν μετά τον άλλο τους αμυντικούς του να "καταρρέουν".

Ουσιαστικά ο μόνος που έχει αποδειχτεί ανθεκτικός σε προβλήματα τραυματισμών είναι ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ (σε τέτοιο βαθμό ώστε να θεωρείται "βιονικός'), με τον Ολλανδό να μην έχει χάσει ματς της ομάδας του σε αντίθεση με τους παρτενέρ του στην αμυντική γραμμή που όλοι τους έχουν πάρει απουσίες από κάποια σημαντικά ματς.

Το τελευταίο μάλιστα πονοκέφαλο ήρθε να τον δώσει στον Γιούργκεν Κλοπ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, καθώς στη μαγνητική που του έγινε μετά το 90λεπτο που αγωνίστηκε απέναντι στην Μπράιτον διαπιστώθηκε βλάβη στο σύνδεσμο του γόνατο, γεγονός που ενδέχεται να τον κρατήσει ακόμα και έναν μήνα εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει πως ο βασικός δεξιός μπακ των "κόκκινων" θα χάσει τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια, αυτά με Κρίσταλ Πάλας, Λέστερ, Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει ελπίδα πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν για τη φάση των "16" του Champions League.

Φυσικά, το πλήγμα με τον τραυματισμό του 20χρονου Άγγλου διεθνούς μπακ γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως είναι ήδη στα πιτ ο Γκόμεζ (δεν θα επιστρέψει πριν τον Φεβρουάριο), ενώ ο Ματίπ μόλις τώρα επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του.

Πέρα μάλιστα από τα προβλήματα στην άμυνα, ο Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας το ερχόμενο Σάββατο (τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπράιτον), με τη λογική να "λέει" πάντως ότι θα επιστρέψει στο επόμενο ματς.

επιστροφή στην κορυφή

Ελλάδα
ΑΕΚ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.
ΑΡΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΑΜΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΦΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΟΚ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΞΑΝΘΗ
Liverpool
Manchester United

Επικοινωνία
blog@filathlos.gr


Διαφημιστείτε

sales@filathlos.gr

210 3489036

Συνεργάτες

REAL

ENIKOS

kontrachannel

Filathlos.gr

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων


Copyright © 2019 - Διεύθυνση: Δήμητρος 31, Ταύρος, ΤΚ 17778 - Τηλ: 210-3489000