Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
MASTER CHEF

BINTEO - MasterChef 4: Πότε θα προβληθεί ο τελικός και τι «διαφορετικό» θα γίνει με τον ημιτελικό του ριάλιτι

Τα γυρίσματα του MasterChef 4 σταμάτησαν για αρκετό διάστημα, λόγω του κορωνοϊού. Ωστόσο, το ριάλιτι συνέχισε να προβάλλεται κανονικά, καθώς τα περισσότερα επεισόδια είχαν γυριστεί.

Το πρωί της Πέμπτης η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στο Happy Day πως η παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος, τα γυρίσματα του τελικού του MasterChef 4 θα γίνουν τον Ιούνιο και το επεισόδιο θα προβληθεί στα τέλη του ίδιου μήνα.

«Είμαστε σχεδόν στον τελικό. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα. Απομένει μόνο το γύρισμα του τελικού, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή στα μέσα Ιουνίου. Θα εξαρτηθεί το πώς θα πάνε από εδώ και πέρα τα επεισόδια, καθώς από τα πέντε επεισόδια, πήγαμε στα τρία τη βδομάδα και τώρα προβάλλονται δύο. Θα δούμε πως θα πάει το μοντάζ. Ο τελικός θα γυριστεί στα μέσα Ιουνίου, για να προβληθεί στα τέλη Ιουνίου. Και όπως γίνεται κάθε χρόνο, το τελευταίο κομμάτι του τελικού θα είναι live. Φέτος λόγω κορωνοϊού ο ημιτελικός δεν θα είναι στο εξωτερικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.