Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΝΕΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ - Συγκλόνισε ο Νίκος Μάνεσης με την αποκάλυψή του: «Ο πατέρας μου διαμελίστηκε... »

Ο Νίκος Μάνεσης στη σημερινή (7/5) εκπομπή, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του.

Ο δημοσιογράφος συνομιλούσε με τη μητέρα του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος πριν από 2,5 περίπου χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επέβαινε στο αυτοκίνητο του 20χρονου φίλου του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα της Ποσειδώνος προς Γλυφάδα, τα δύο παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Όταν, ο Αδαμάντιος Μαντής βγήκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπάρχει βλάβη, ένα άλλο όχημα, έπεσε με δύναμη πάνω του αλλά και το σταματημένο όχημα. Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Αδαμάντιο παραμένει ελεύθερος, χωρίς να του έχει επιβληθεί η παραμικρή ποινή.

Ο παρουσιαστής ακούγοντας τη μητέρα του άτυχου 21χρονου αποκάλυψε την προσωπική του τραγωδία.

«Είμαι πέριξ της 6ης δεκαετίας της ζωής μου και θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έτσι ακριβώς, έχασα τον πατέρα μου, όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση ήταν η ποινή. Ένας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αμάξι, που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου. Ο πατέρας μου διαμελίστηκε κι οι άλλοι δύο γλίτωσαν ως εκ θαύματος», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω άποψη και για τη Δικαιοσύνη και για το ταχύρρυθμο της διεξαγωγής της δίκης, αλλά και για τις ποινές».