Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ποιο θα είναι το τέλος του Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ποιο θα είναι το τέλος του Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου έχει ήδη αποκαλύψει ότι δεν θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», τα spoiler για το ποιο θα είναι το τέλος του Θωμά Κυπραίου ακολουθούν το ένα το άλλο. Μέχρι στιγμής, ο Κυπραίος έχει καταφέρει να γλιτώσει την τιμωρία για όλες τις εγκληματικές πράξεις του. Η αλήθεια όμως θα βγει στο φως και ίσως αυτή τη φορά χρειαστεί να πληρώσει το τίμημα.

Σύμφωνα με όσα γράφει το TV O’ CLOCK, στα καινούρια επεισόδια που θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες» όταν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα, ο Νέστορας θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Ο ίδιος λαμβάνει έναν φάκελο το περιεχόμενο του οποίου θα του αλλάξει τη ζωή. Μέσα βρίσκει ένα σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής και αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά. Δεν λέει σε κανέναν τίποτα για τις έρευνές του, αλλά λίγες μέρες αργότερα οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο Νέστορας θα μάθει πως ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και έβαλε στο σπίτι του ήταν προδότης των Ελλήνων στον πόλεμο. Σοκαρισμένος, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντι στον Κυπραίο. Είναι εξοργισμένος μαζί του και θέλει να τον κάνει να πληρώσει. Να τιμωρηθεί για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει.

Θα καταφέρει, όμως, ο Θωμάς να ξεγλιστρήσει και από αυτό ή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τις αμαρτίες του; Μήπως στο τέλος, στις «Άγριες Μέλισσες», ο Κυπραίος θα πληρώσει με την ίδια του τη ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία του;