Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δικαστική δικαίωση για ΕΟΚ σε πρώτο βαθμό

Δικαστική δικαίωση σε πρώτο βαθμό για ΕΟΚ

Δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό η ΕΟΚ στη διαμάχη που έχει προκύψει με εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών αθλητικού marketing και management.

Η εν λόγω εταιρία απαιτούσε την καταβολή χρημάτων από τη σύμβαση που είχε συνάψει με την ομοσπονδία πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία ωστόσο απορρίφθηκαν.

Προ ημερών είχατε ενημερωθεί για την πρόθεση του νυν προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, να διεξάγει οικονομικό έλεγχο στην ομοσπονδία, αρχικά για τα τελευταία 8 χρόνια.

Μία από τις αιτίες ήταν και τα εξώδικα που δέχτηκε απ' τη συγκεκριμένη εταιρία, η οποία ζητούσε την τήρηση των συμβάσεων.

Ουσιαστικά, η απόφαση που πάρθηκε σήμερα αποτελεί τον προπομπό των ασφαλιστικών μέτρων, με την κύρια εκδίκαση της υπόθεσης να διεξάγεται τον Ιανουάριο του 2022.

Πρόθεση του Λιόλιου είναι να μην αφήσει καμία σύμβαση, την οποία υπέγραψε η προηγούμενη, προσωρινή, διοίκηση, δίχως να την «κυνηγήσει».

Τα αποτελέσματα στον έλεγχο που διεξάγεται στην ΕΟΚ αναμένεται να ανακοινωθούν στη Γενική Συνέλευση του Μαρτίου, το 2022.