Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τακιανός: «Θέλουμε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος»

Τακιανός: «Θέλουμε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος»

Αύριο ξεκινάνε οι τελικοί της Basket League με μόνο στόχο για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον προπονητή του να είναι η 3η θέση.

Αύριο το απόγευμα ξεκινά η σειρά των μικρών τελικών του πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ και Περιστερίου με τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι ξεκάθαρος στις δηλώσεις του.

Ο Φώτης Τακιανός μιλώντας για το Game 1 τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ως μεγάλο στόχο την τρίτη θέση.

«Ξεκινάμε την σειρά των αγώνων μας με το Περιστέρι και σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όσους υποστηρίζουν ότι η 3η θέση δεν έχει μεγάλη σημασία, θα έλεγα ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και η 3η θέση έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας. Θέλουμε να την διεκδικήσουμε και να την κατακτήσουμε. Θα έχουμε δύσκολο έργο σε αυτή την προσπάθεια» είπε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε: «Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που χαρακτηρίζεται από ποιότητα και σταθερότητα από την αρχή της σεζόν. Χτίστηκε άλλωστε για να διεκδικήσει υψηλούς στόχους και έφτασε ως εδώ, έχοντας βάθος στο ρόστερ».

Όσο για τη δική του ομάδα, είπε: «Εμείς από την άλλη, μέσα από την εξέλιξη της ομάδας στη διαδικασία της σεζόν, πετυχαίνοντας τους μικρούς στόχους που βάζαμε κάθε φορά, φτάσαμε σε αυτό το σημείο και με την ίδια σοβαρότητα που μας έβαλε στην τετράδα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτή την σειρά των αγώνων. Θα είναι κλειδί για την εξέλιξη των αγώνων, η προσπάθειά μας να περιορίσουμε τον uptempo ρυθμό που θέλουν να επιβάλλουν οι περιφερειακοί παίκτες του Περιστερίου που ορίζουν συνήθως και το παιχνίδι της ομάδας τους».