Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Μπερτομέου: «Η EuroLeague απέδειξε ότι έχει ανθεκτικότητα αυτά τα δύο χρόνια»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Final 4 του Βελιγραδίου, που άλλαξε πόλη, τονίζοντας ότι η EuroLeague απέδειξε μέσα από τις δυσκολίες πως έχει ανθεκτικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια για τον χαμό του Αντεμόλα Οκουλάγια. Ενός σπουδαίου παίκτη και ενός σπουδαίου ανθρώπου.

Ευχαριστώ το Βερολίνο για την κατανόηση. Και ευχαριστώ και το Βελιγράδι. Ήταν μία δύσκολη σεζόν για εμάς, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί βλέπαμε τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα. Να φωνάζει για τους προπονητές και τους παίκτες. Αυτά τα δύο χρόνια η EuroLeague απέδειξε ότι έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στα όσα συμβαίνουν.

Τα άσχημα συνεχίστηκαν και με τα γεγονότα στην Ουκρανία. Για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια αναγκαστήκαμε να αποκλείσουμε ομάδες. Η δράση θα συνεχιστεί όμως και στόχος μας είναι να διεξαχθεί ένα σπουδαίο Final 4 στο Βελιγράδι και θα ήθελα να συγχαρώ τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, τον Ολυμπιακό και την Εφές.

Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή όλοι δεν άφησαν τις πτυχές του μπάσκετ. Όλες οι ομάδες έδειξαν αφοσίωση στο One Team και θέλω να τους ευχαριστήσω. Και θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς που είναι δίπλα μας».