Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σερέλης

Τι είπε ο Χρήστος Σερέλης για τα μεταγραφικά θέματα του Λαυρίου

Μήνυμα ενίσχυσης έστειλε ο Χρήστος Σερέλης μετά τον αποκλεισμό του Λαυρίου στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και μίλησε για το τι πήγε λάθος για την ομάδα του στον προημιτελικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ: 

«Θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Δεν πιέσαμε αρκετά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τους επιτρέψαμε να βάλουν 53 πόντους στο ημίχρονο. Μετά το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο γι’ αυτούς. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Το θετικό είναι στο τέλος πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής τα νέα παιδιά. Είναι ένα κέρδος αυτό και έδωσαν πολλά πράγματα αυτά τα παιδιά, παρά το γεγονός ότι η διαφορά ήταν ήδη μεγάλη. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε δύο παίκτες, σε θέσεις που πονάει η ομάδα».

Στη συνέχεια, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα είχαμε μια δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Η ομάδα μου δεν αγωνίστηκε όπως θέλαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Οι 53 πόντοι είναι πολλοί στο ΟΑΚΑ για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε παιδιά όπως ο Σπίντζιος και σε αυτό είμαστε χαρούμενοι. Περιμένουμε τη ενίσχυση στη μετά Κάρτερ εποχή. Θέλω να ευχηθώ υγεία. Βλέπουμε ότι ο κορονοϊος είναι επικίνδυνος και όλες οι ομάδες έχουν κρούσματα. Θέλω να ευχηθώ υγεία και να προσφέρουμε θέαμα στο παρκέ».

Για την πορεία του Λαυρίου: «Είναι μια ιδανική χρόνια για την ομάδα μου. Φτάνοντας στους τελικούς, στα play in του BCL. Ακόμα και με τις αλλαγές η ομάδα παρέμεινε η ίδια και αυτό μετράει. Ελπίζω να είμαστε περισσότερο υπολογίσιμοι και στη συνέχεια».

Για την αποχώρηση του Τάισον Κάρτερ: «Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος ορίζει αυτός την τύχη του. Ο Κάρτερ όρισε την τύχη του και αυτός το κέρδισε. Το μόνο που είπα στον Κάρτερ είναι ότι είναι άλλο το επίπεδο και οι απαιτήσεις. Έχει τις ικανότητες και θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος. Είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να έφευγε. Αλλά οι καλές εμφανίσεις του Κάρτερ ήρθαν πολύ γρήγορα.

Οι πρώτες ομάδες ρωτούσαν για τον Κάρτερ από τα τέλη του Νοέμβρη. Και ο παίκτης συνέχισε να παίζει όπως π.χ στο ματς με τη Μάλαγα. Υπήρξε όντως μια αναστάτωση, δεν είναι λύτρωση που έφυγε, αλλά πλέον πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας».