Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρόντο

Ο Ρόντο απείλησε να σκοτώσει την μητέρα των παιδιών του!

Αδιανόητες σκηνές με «πρωταγωνιστή» τον Ραζόν Ρόντο περιέγραψε η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του, καθώς κατήγγειλε πως ο δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ τράβηξε όπλο και απείλησε να την σκοτώσει!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «ΤΜΖ», η Άσλεϊ Μπάτσελορ  ζήτησε από την αστυνομία του Λούιβιλ έκτακτη προστασία τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά της, εξαιτίας του παίκτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς! 

Ο λόγος; Στις 11 Μαΐου ο Ρόντο την απείλησε με όπλο, λέγοντάς της πως θα την σκοτώσει και μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους! 

Τα πάντα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μπάτσελορ, όταν ζήτησε από τον γιο της να βγάλει τα άπλυτά του την στιγμή που αυτός έπαιζε video games με τον πατέρα του, κάτι που έφερε την πρωτοφανή έκρηξη του πρώην άσου των Σέλτικς και των Λέικερς. 

Ο Ρόντο διέλυσε την κονσόλα και στην συνέχεια προκάλεσε τεράστιες ζημιές και στο σπίτι, τσακίζοντας τα φώτα και τους κάδους απορριμμάτων, πριν φύγει για περίπου 15 λεπτά σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας προς την μητέρα των παιδιών του «Αυτό ήταν, είσαι νεκρή!».

Η καταγγέλουσα αναφέρει πως έπειτα γύρισε στο σπίτι και άρχισε να χτυπάει τα παράθυρα με το όπλο του, ζητώντας από την πρώην γυναίκα του να του φέρει τον γιο του. Σύμφωνα με το «ΤΜΖ» η Μπάτσελορ έφερε το παιδί, αλλά φοβόταν να το δώσει στον πατέρα του γιατί πίστευε πως υπάρχει ο κίνδυνος να τον πυροβολήσει. 

Τελικά οι γονείς του 36χρονου παίκτη παρενέβησαν και τον ηρέμησαν, αναγκάζοντάς τον να φύγει από το σπίτι. 

«Φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια τη δική μου και των παιδιών μου. Ο Ραζόν έχει ιστορικό εκρηκτικής συμπεριφοράς. Χτυπάει σωματικά τον γιο μας και τον φωνάζει "χέστη", κατηγορώντας τον πως συμπεριφέρεται σαν "σκύλα". Ο Ραζόν επιτίθεται λεκτικά και στην κόρη μας, αποκαλώντας την συνεχώς "bitch". Ο Ραζόν έχει απειλήσει πολλές φορές τη ζωή μου και στο παρελθόν μου έχει πει ξανά ότι θα με πυροβολήσει», έγραψε στην έκτακτη εντολή προστασίας.