Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημήτρης Ιτούδης

Συνάντηση Λιόλιου-Βατούτιν για τον Ιτούδη

Στην πρώτη του κιόλας γνωριμία με τους δημοσιογράφους, μετά την εκλογή του, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε ξεκαθαρίσει πως ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών στο EuroBasket 2022.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ξεκίνησε από νωρίς να «δουλεύει» το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο πάντως είναι αρκετά περίπλοκο και δύσκολο, δεδομένου ότι ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πρέπει να συμφωνήσει για την πρόσληψή του. 

Γι' αυτόν τον λόγο, ταξίδεψε σήμερα στη Ρωσία. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης για το πιο "καυτό" θέμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να αποσπάσει το "ναι".

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με την αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει άσπρος καπνός. Δεδομένης της παρουσίας του επί ρωσικού εδάφους, ο Βαγγέλης Λιόλιος θα παρακολουθήσει τον σημερινό αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την EuroLeague.