Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μάνιγκολτ

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Κόρεϊ Μάνιγκολτ

Η ΑΕ Λεμεσού εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της υγείας του Κόρεϊ Μάνιγκολτ, με τον κυπριακό σύλλογο να αναφέρει πως ο νεαρός αθλητής δεν έχει διαφύγει του κινδύνου, ωστόσο η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής ο 23χρονος παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά σε συμπλοκή έξω από κλαμπ της Λευκωσίας και οδηγήθηκε σε ΜΕΘ, όπου παραμένει σε καταστολή. Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο από τη στιγμή του ξυλοδαρμού του Μάνιγκολτ, με τις τοπικές Αρχές να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 46χρονου και να συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση.

Η κατάσταση της υγείας του Αμερικανού παραμένει κρίσιμη αλλά είναι σταθερή παράλληλα, όπως ανέφερε επίσημα η ομάδα του. Ο παίκτης δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο και νεότερα αναμένονται για την πορεία του εντός των επόμενων ωρών.

Αναλυτικά η νεότερη ενημέρωση της Α.Ε. Λεμεσού:

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών η κατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, χωρίς να διαφεύγει όμως του κινδύνου. Τέλος, νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας, θα πρέπει να αναμένεται αύριο κατά τις απογευματινές ώρες.