Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζιάγκος: «Τα παιδιά έδειξαν καρδιά, αλλά υπάρχει δρόμος για τη σωτηρία»

Ζιάγκος: «Τα παιδιά έδειξαν καρδιά, αλλά υπάρχει δρόμος για τη σωτηρία»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί του Κολοσσού αλλά υπενθύμισε πως το Ρέθυμνο παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. 

«Συγχαρητήρια καταρχήν στα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα, στους συνεργάτες και όλο το επιτελείο για τον τρόπο που διαχειρίζονται αυτήν την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη συνθήκη για τον σύλλογο. Ποτέ δε χάσαμε την αισιοδοξία μας. Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν τεράστια καρδιά, πολλά ψυχικά αποθέματα και συναίσθημα για την ομάδα, που σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον τόσο ανταγωνιστικό για μας αποτελεί κινητήρια δύναμη. Υπάρχει βέβαια ακόμα δρόμος, έχοντας μπροστά μας 3 ματς. Ναι μεν είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος, ούτε ο χώρος για πανηγύρια, καθώς είμαστε ακόμα στις θέσεις που οδηγούν στην Α2.

Όμως, αν πριν από 15 ημέρες ρωτούσατε 10 ανθρώπους το πόσοι πιστεύετε ότι το Ρέθυμνο μπορεί να σωθεί και κάνετε την ίδια ερώτηση σήμερα, νομίζω οι απαντήσεις θα είναι εντελώς διαφορετικές. Υπάρχει ψυχολογία, πίστη και ελπίδα αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τον μεγάλο μας στόχο», τόνισε ο προπονητής των Κρητικών.