Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα (1-0) του ΟΦΗ από τον Πλατανιά ο Γιώργος Σίμος αναφορικά με το θετικό ξεκίνημα των «ομιλιτών» στη Super League 1. Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένας καλός αγώνας με καλό ρυθμό και ιδιαίτερα ωφέλιμος. Προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και σε τρεις μέρες έχουμε ακόμα ένα φιλικό όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.  Όντως έχουμε κάνει ένα καλό ξ

Σίμος: «Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, αλλά απαιτείται συνέπεια»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα (1-0) του ΟΦΗ από τον Πλατανιά ο Γιώργος Σίμος αναφορικά με το θετικό ξεκίνημα των «ομιλιτών» στη Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένας καλός αγώνας με καλό ρυθμό και ιδιαίτερα ωφέλιμος. Προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και σε τρεις μέρες έχουμε ακόμα ένα φιλικό όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όντως έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, όμως δεν έχει γίνει κάτι. Πρέπει να δίνουμε τη σημασία που πρέπει εκεί που πρέπει, έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα όμως θέλουμε να μας χαρακτηρίσει η συνέπεια».