Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βλάχος

Βλάχος: «Μπορούμε να φτάσουμε μέχρι την κορυφή»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και να φτάνουν στην τρίτη τους νίκη στο LEN Champions League.

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε μετά το ματς τονίζοντας πως...κλειδί ήταν το τρίτο οκτάλεπτο όπου και οι Πειριαώτες κράτησαν τη διαφορά που είχαν χτίσει, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του έχει πλέον την ψυχολογία και μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή.

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: 

«Είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο για τη νίκη, αλλά επειδή συνεχίζουμε να αντέχουμε παρά τις απουσίες και να παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους πολύ σωστά, συνετά, κυρίως με μεγάλη έμφαση στην άμυνα μας.

Σήμερα, αντίθετα με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, στο τρίτο οκτάλεπτο καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά που δημιουργήσαμε και να μην δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να ελπίζει για κάτι καλύτερο.

Νομίζω, ότι είναι σημαντική νίκη αυτή, γιατί η Μπαρτσελονέτα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο του ομίλου, αλλά σε όλη τη διοργάνωση. Εμείς θέλουμε τα παιχνίδια μας στην έδρα μας να τα κερδίζουμε.

Βήμα-βήμα, δεν έχει κριθεί κάτι, είμαστε καλά, αισθανόμαστε πλέον και ψυχολογικά ότι μπορούμε να φτάσουμε μακριά και να διεκδικήσουμε την κορυφή. Θέλουμε γρήγορα να επανέλθει ο Κολόμβος, για να δώσει ανάσες στο Μουρίκη, που δίνει τρομερές μάχες με πολλούς αντιπάλους και πράγματι, τα καταφέρνει και μπράβο του.

Ο κόσμος μας δίνει ένα ξεχωριστό παρών σε κάθε ματς του Ολυμπιακού εδώ, τον θέλουμε πάντα μαζί μας. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα, που μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα, αλλά μόνοι μας δεν μπορούμε, θέλουμε τον κόσμο μας μαζί μας».