Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπαρτζώκας

Μπαρτζώκας: «Πιστεύαμε πως το 1-0 θα γίνει χωρίς καν να προσπαθήσουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι στάθηκε στο κακό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρόλευκων»:

«Κάναμε το 1-0 στη σειρά. Όπως όλοι είδατε χρειάστηκε να παίξουμε έστω 5-10 λεπτά με ένταση στο παιχνίδι, ώστε να συνεργαστούμε και αμυντικά και επιθετικά, γιατί για τριάντα λεπτά δεν το κάναμε. Προφανώς πιστεύαμε πως το 1-0 θα γίνει χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Καταλαβαίνω πως πάντα μετά από ένα φάιναλ φορ υπάρχει ένα άδειασμα πνευματικό, ψυχολογικό και επειδή υπάρχουν αυτά αδειάζει και το σώμα από ενέργεια.

Πάντα μεσολαβεί ένα διάστημα περίπου μιας εβδομάδας για να ξαναέρθουμε στα στάνταρ μας, στις αρχές μας και στο τι μας έχει φέρει εδώ που μας έφερε. Σήμερα προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα τελείως εκτός από τις αρχές μας, περπατάγαμε όπως είδατε για τριάντα λεπτά και χρειάστηκε να παίξουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρουμε το ματς. Αυτό είναι το σχόλιό μου. Ούτε θέλω να υπερτιμήσω το ότι δεν παίξαμε καλά, ούτε όμως θέλω να υποτιμήσω το γεγονός ότι το μυαλό μας, η συγκέντρωσή μας, η διάθεσή μας να παίξουμε μαζί δεν υπήρχε σήμερα».