Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπαρτζώκας: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε»

Μπαρτζώκας: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του ενόψει του ημιτελικού κόντρα στην Εφές; και τόνισε πως η ομάδα του έχει την τακτική της ενόψει του μεγάλου αγώνα στο Βελιγράδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της NOVA: «Στην τελευταία προπόνηση πρέπει να εκτελέσουμε ένα πλάνο. Έχουμε ακόμα μία το πρωί που είναι τακτικής. Θέλουμε να εκτελέσουμε αυτά που πρέπει, δίνοντας έμφαση σε κάποιες λεπτομέρειες. Προσπαθείς να το κάνεις. Ένα ζητούμενο είναι πώς θα σουτάρει ο Πλάις, είναι θέμα προς εξέταση. Τους 2 βασικούς σκόρερ πρέπει να τους μαρκάρουμε καλά. 

Ένα θέμα είναι πως και οι 5 παίκτες παίζουν έξω. Παίζει πάντα ρόλο και πώς είναι ο άλλος. Δεν παίζει ρόλο μόνο πώς είσαι εσύ. Βάζουν και πολλά σουτ πάνω σουτ. Έχουμε μια τακτική και για τους 2 και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Σε τελική ανάλυση κερδίζουν οι ομάδες και όχι οι παίκτες. Η σημαντικότητα του γεγονότος δεν απαιτεί ιδιαίτερη δουλειά σε αυτά τα παιχνίδια. Η μεγαλύτερη δουλειά είναι σε κάποια παιχνίδια που υποτιμούν οι παίκτες στο πρωτάθλημα».