Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
1224

Αυτός είναι ο πιθανότερος προορισμός του Μπεργκ!

Έπειτα από μία διετία στο Άμπου Ντάμπι, ο Μάρκους Μπεργκ ετοιμάζεται να αποχωρήσει με την Αλ Αΐν, γεγονός που έχει πυροδοτήσει ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια.

Οι Σουηδοί έκαναν λόγο για επιστροφή του 32χρονου φορ στη Γκέτεμποργκ, κάτι που απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα, από τη στιγμή που ο Μπεργκ έχει τονίσει πως θα επαναπατριστεί μόνο για να κλείσει την καριέρα του.

Εκτός των άλλων τα χρήματα που είναι σε θέση να προσφέρει η Γκέτεμποργκ δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύλλογος από το Κατάρ έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο την προσφορά του στον Μπεργκ, καλύπτοντας συμβόλαιο που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Είναι προφανές πως ο διεθνής Σουηδός επιθετικός ψάχνει το τελευταίο υψηλό συμβόλαιο της καριέρας του και γνωρίζοντας πως στην Ευρώπη δεν πρόκειται να το βρει, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει σε ομάδα της Μέσης Ανατολής, όπου παραμένει περιζήτητος!