Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Άμεσα το καθοριστικό ραντεβού για Σα στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα αναμένεται ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο εκπρόσωπος του Ζοσέ Σα, είτε ο διάσημος ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, είτε κάποιος συνεργάτης του, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Η νέα προσφορά του Ολυμπιακού έχει φέρει πιο κοντά τις δύο πλευρές και εφόσον υπάρξει συμφωνία, τότε οι ερυθρόλευκοι θα ενημερώσουν την Πόρτο για την καταβολή της ρήτρας αγοράς του ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως, υπάρχει πάντα ο «κίνδυνος» η Πόρτο να ζητήσει τον Σα να επιστρέψει στο δυναμικό της μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας και το οποίο έφερε τους «δράκους» σε αναζήτηση ίσως και βασικού τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν.

Εφόσον η Πόρτο καλέσει πίσω τον Σα και μάλιστα του εγγυηθεί πως θα είναι βασικός ή έστω πως θα «παλέψει» στα ίσα για τη θέση στην ενδεκάδα, είναι σαφές πως και ο ίδιος έχει προτεραιότητα να συνεχίσει στην πατρίδα του.

Πάντως είναι ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να αγοράσει ο Ολυμπιακός τον 26χρονο ποδοσφαιριστή και η Πόρτο να έρθει λίγες εβδομάδες μετά και να πληρώσει τα διπλά για να τον αποκτήσει πίσω, όπως έχει το δικαίωμα να κάνει, βάσει της περσινής συμφωνίας των τριών πλευρών.

Όσον αφορά στα σενάρια περί επιστροφής Ρομπέρτο που κυκλοφορούν από την Ισπανία, από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.