Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σισέ Μαρτίνς

Παπέ Σισέ: «Με άφησαν να κοιμηθώ έξω στη βροχή στην Γαλλία, σαν πατέρας μου ο Μαρτίνς»!

Ο Παπέ Σισέ σε συνέντευξή του  αναφέρθηκε στο όνειρό του που εκπληρώνεται με την Εθνική Σενεγάλης, σε δύσκολες στιγμές αλλά και στον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, που τον θεωρεί σαν πατέρα του. 

Ο Σισέ μεταξύ άλλων είπε στην ιστοσελίδας “madeinfoot.com” για:

Την Εθνική Σενεγάλης και το Κόπα Άφρικα: Είναι όνειρο ζωής για μένα και μεγάλη περηφάνια που εκπροσωπώ την χώρα μου. Έχω λάβει μέρος στο Κόπα Άφρικα U20 το 2015 αλλά εδώ πρόκειται για πιο υψηλό επίπεδο.

Για τις δοκιμές που είχε κάνει σε ομάδες της Γαλλίας, έχοντας κάνει προσπάθεια για Τρουά, Καέν, Μονπελιέ και Στρασμπούρ: Πήγα για να κάνω την προσπάθειά μου σε μία από αυτές τις ομάδες (σ.σ. δεν ήθελε να πει ποια) αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν θέση και έπρεπε να φύγω. Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να ταξιδέψω και ο τότε αθλητικός διευθυντής με άφησε να κοιμηθώ έξω στη βροχή, λέγοντάς μου πως δεν είχε χώρο για εμένα. Με άφησαν να κοιμηθώ έξω με τη βροχή και δύσκολες συνθήκες. Ήταν δύσκολο αλλά εμένα με έκανε πιο δυνατό όλο αυτό. Μετά ήρθε η δοκιμή στην Αζαξιό. Η ομάδα με αγκάλιασε, μου έδωσε συμβόλαιο, έγινε η οικογένειά μου και με στήριξε.

Τον Πέδρο Μαρτίνς και το μέλλον του: Είναι σαν πατέρας μου. Οδήγησε μάλιστα αρκετές ώρες για να βρεθεί δίπλα μου όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Προσωπικά δεν θέλω να προτρέχω ούτε να βιάζομαι στην ζωή μου και την καριέρα μου. Οι ατζέντηδες μου χειρίζονται το μέλλον μου αλλά εάν έχω την ευκαιρία για να πάω σε πιο υψηλό ακόμα και σε πιο μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη τότε γιατί όχι;