Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρτίνς

Μαρτίνς: "Δεν έχει τελειώσει κάτι, θα ξεκινήσουμε σαν να είναι 0-0"

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ, αλλά και στην καταπληκτική εμφάνιση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Να αφιερώσω την νίκη στον φροντιστή μας που έχασε τον πατέρα του, είναι ένα πολύ καλό παιδί, σπουδαία προσωπικότητα και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να τον κάνουμε να αισθανθεί καλύτερα».

Για το αν έχει τελειώσει η πρόκριση μετά το 4-0: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Σήμερα είχαμε τον κόσμο δίπλα μας, είχαμε καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε δει πολλές ανατροπές στο παρελθόν, δεν έχει τελειώσει κάτι θα ξεκινήσουμε σαν να είναι 0-0».

Για τον Ραντζέλοβιτς: «Ο Λάζαρ είναι ένας πολύ νέος παίκτης, είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε και είχε αυτή την επιτυχία σήμερα. Είναι πολύ νωρίς για εκείνον, έχει να μάθει πολλά, έχει πολλές ικανότητες, είμαστε χαρούμενοι που παίρνει τις ευκαιρίες που του δίνονται, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς κι έχει πολλά να μάθει».

Για το μηδέν παθητικό για ακόμα ένα παιχνίδι: «Οι στατιστικές δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Η ομάδα κέρδισε, αυτός είναι ο στόχος μας, σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ, αυτό είναι που δείχνει την σταθερότητα που έχουμε σαν ομάδα. Το σημαντικό είναι η πρόκριση και ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος και πρέπει να επικεντρωθούμε κι εκεί από την Κυριακή».