Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μασούρας: «Θέλει ψυχικά αποθέματα για να γυρίσεις τέτοιο ματς»

Μασούρας: «Θέλει ψυχικά αποθέματα για να γυρίσεις τέτοιο ματς»

Χαρούμενος, αλλά και προσγειωμένος ήταν ο Γιώργος Μασούρας, μετά τον βαθμό που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Τότεναμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι το εφετινό στοιχείο της ομάδας είναι ότι δεν τα παρατάει. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα ψυχικά και σωματικά αποθέματα των «ερυθρόλευκων» και εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός μετά το 60' ανεβάζει πολύ την απόδοσή του.

-Γιώργο, ένας πολύ σημαντικός βαθμός απέναντι στην Τότεναμ. Ένα παιχνίδι στο οποίο δείξατε χαρακτήρα...

«Θεωρώ ότι θέλει ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να γυρίσεις το παιχνίδι όταν είσαι πίσω στο σκορ με 2-0. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ενώ δέχθηκε δύο γκολ». 

-Όταν μένεις 2-0 πίσω στο σκορ με μία ομάδα όπως η Τότεναμ, χωρίς να έχεις δεχτεί φάση, που βρίσκεις τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσεις το παιχνίδι;

«Αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο του εφετινού Ολυμπιακού. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτός είναι ο οδηγός μας μέσα στο γήπεδο και θα παραμείνει». 

-Πιο είναι το μυστικό και όσο περνάει η ώρα ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα;

«Είμαστε πεισματάρηδες όλοι οι παίκτες και δουλεύουμε πάρα πολύ. Δεν παρατάμε τα παιχνίδια και θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα κι αυτό νομίζω ότι βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο».