Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκερέρο: «Νιώθουμε σαν χάσαμε δυο βαθμούς και όχι σαν να πήραμε έναν»

Γκερέρο: «Νιώθουμε σαν χάσαμε δυο βαθμούς και όχι σαν να πήραμε έναν»

Πιο πολύ σαν να έχουν χάσει δυο βαθμούς και λιγότερο σαν να πήραν έναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, νιώθουν οι παίκτες του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γκερέρο. Τόνισε επίσης πως η κούραση λόγω Ευρώπης δεν είναι δικαιολογία για αυτή την εμφάνιση.

«Η κούραση δεν είναι δικαιολογία για την εμφάνισή μας. Ήμασταν πανέτοιμοι για το ματς. Κάναμε λάθη, πήραμε κακές αποφάσεις και θα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Με την Τότεναμ κάναμε ένα πολύ παιχνίδι, μας βγήκε ό,τι προσπαθήσαμε. Σήμερα δεν έγινε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», είπε στην Nova ο Γκερέρο.

Στη συνέχεια, ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό στα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Είμαστε πιο δεμένοι σε σχέση με πέρυσι και μπορούμε να παλέψουμε και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη και για το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσπάθεια αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν έχουμε την αίσθηση πως κερδίσαμε ένα βαθμό αλλά ότι χάσαμε δυο βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πρέπει να βελτιωθούμε».