Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ενθουσιασμένος στον Ολυμπιακό ο Ριντ – Τι είπε για Φενέρ και Σπανούλη

Ενθουσιασμένος στον Ολυμπιακό ο Ριντ – Τι είπε για Φενέρ και Σπανούλη

Ο Γουίλ Ριντ δήλωσε ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που έχει πάρει στον Ολυμπιακό και επιβεβαίωσε ότι είναι ανεβασμένος ψυχολογικά, εκτός από αγωνιστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ριντ

Για τη δική του κατάσταση και του Ολυμπιακού: «Νιώθω πολύ καλά. Παιχνίδι με παιχνίδι αποκτώ όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου έχει δοθεί και το μόνο που θέλω είναι να βγω και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Η πνευματική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλή. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και είμαι σίγουρος πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν οι νίκες».

Για την απουσία των ψηλών της Φενέρμπαχτσε: «Το παιχνίδι δεν αλλάζει. Θα βγούμε στο παρκέ και θα κάνουμε το παιχνίδι μας, άσχετα με το ποιοι θα είναι στο παρκέ. Έχουν ταλαντούχους παίκτες και θα πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το επικείμενο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη: «Θα είναι σπουδαία στιγμή. Ελπίζω να το απολαύσει. Θα είναι εδώ η οικογένειά του, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού... Το αξίζει! Θα είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».