Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Ερνάντεζ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου!»

ΒΙΝΤΕΟ - Ερνάντεζ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου!»

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος όπως τόνισε και ο ίδιος έπαιξε ρόλο στο να επιλέξει τους πράσινους.

Ο Κουβανός διαγώνιος ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό. Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στο γιατί επέλεξε τους πράσινους ενώ με ένα βίντεο απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη:
«Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι, είναι τρελοί και τους αγαπώ ήδη! Αυτή την ατμόσφαιρα θέλω, αυτό χρειάζομαι! Μου αρέσει να επικοινωνώ με τον κόσμο, οι φίλαθλοι είναι ο έβδομος παίκτης. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο στο βόλεϊ. Θέλω να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Όλοι θεωρούν ότι οι παίκτες είναι το πιο σημαντικό αλλά οι φίλαθλοι μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Είχα και άλλες προσφορές αλλά επέλεξα τον Παναθηναϊκό λόγω του κόσμου.

Θέλω να γράψουμε μαζί ιστορία! Σέβομαι τον κόσμο γιατί παίζω για τον κόσμο! Η ομάδα έκανε τη θυσία για να με φέρει και εγώ θα θυσιαστώ για την ομάδα. Όλοι πάλεψαν για να έρθω και το σέβομαι αυτό. Έρχομαι στον Παναθηναϊκό για τους φιλάθλους. Ο Ντάντε και ο Αγκάμεζ με έχουν ενημερώσει για την Ελλάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Δείτε και το βίντεο: