Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παπαπέτρου

«Φουντώνουν» οι φήμες για Παπαπέτρου και ΝΒΑ, αυτά υποστηρίζουν οι Ιταλοί

Είναι δεδομένη η παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την επόμενη σεζόν; Ναι μεν έχει υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με τους πράσινους, πλην όμως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει NBA out. Και αυτό φέρνει σε… αμηχανία τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να χάσει ένα ακόμα γρανάζι του βασικού του κορμού.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπάρχουν σενάρια από το εξωτερικό που θέλουν δύο ομάδες του NBA, τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Σακραμέντο Κινγκς να ενδιαφέρονται για τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλέσιο Τερέζι, οι Σπερς έχουν ψηλά στη λίστα τους τον αρχηγό του «τριφυλλιού».

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Οι Σπερς εξετάζουν την πιθανότητα  να φέρουν την επόμενη σεζόν τον Παπαπέτρου στο NBA. Ο παίκτης μόλις ανανέωσε για 2 χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά μπορεί να αποχωρήσει αν έρθει πρόταση από το NBA».

 

Λίγο αργότερα, ένας άλλος Ιταλός δημοσιογράφος, ο Ματέο Αντρεάνι, αποκάλυψε πως και οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν προσθέσει το όνομα του διεθνή Έλληνα στο μπλοκάκι τους και μάλιστα ξεκίνησαν συζητήσεις με τον ατζέντη του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αντρεάνι: «Και το όνομα του είναι Ιωάννης Παπαπέτρου. Σαν Αντόνιο Σπερς και Σακραμέντο Κινγκς εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους γι΄ αυτόν. Τους αρέσει πολύ ο παίκτης και ξεκίνησαν συζητήσεις με τον μάνατζερ του»