Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παπαγιάννης Παπαπέτρου

Εκτός ξανά ο Παπαπέτρου, «τρέχει» ο Παπαγιάννης για Μόσχα

Δεν λέει να... αδειάσει το απουσιολόγιο του Δημήτρη Πρίφτη, στο οποίο είναι γραμμένα δύο πολύ σημαντικά ονόματα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Αυτό του Ιωάννη Παπαπέτρου και εκείνο του Γιώργου Παπαγιάννη. 

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται από μία ίωση και δεν έχει προπονηθεί από την περασμένη Κυριακή. Έτσι, όλα δείχνουν πως είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει το αεροπλάνο για την Μόσχα, ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τη Ζενίτ, όταν του γύρισε το πόδι. Την περασμένη Κυριακή ο Έλληνας σέντερ έμεινε στα «πιτς» για να προφυλαχθεί, ενώ τις δύο επόμενες μέρες ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Προφανώς, η συμμετοχή του στο ματς με τους Μοσχοβίτες θεωρείται αμφίβολη, με τον ίδιο να... τρέχει για να είναι έτοιμος.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν ξανά αύριο, πριν αναχωρήσουν για τη Ρωσία και ο Δημήτρης Πρίφτης θα μιλήσει με το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο του, για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τους δυο παίκτες του.